نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار، جمعه ۲۹ تیرماه چهارمین نشست تقنینی و نظارتی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مشهد برگزار و وضعیت امنیت داخلی کشور و وضعیت امنیتی استان خراسان شمالی بررسی شد که موضوع انسداد مرزهای شرقی کشور به عنوان مطالبه کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح گردید.
ابراهیم رضایی در حاشیه این جلسه که با حضور استاندار خراسان رضوی و اعضای شورای تامین استان در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای صورت گرفته، دیدگاههای خود درباره مسائل امنیتی کشور را بیان و بر لزوم تقویت جامعه اطلاعاتی کشور تاکید کردند.
در ادامه جلسه عصر دیروز در مشهد مقدس، اعضای شورای تامین استان خراسان رضوی در جلسه حضور پیدا کردند و در ابتدا استاندار خراسان رضوی گزارشی از وضعیت امنیتی استان ارائه کرد.
رضایی گفت: در ادامه نیز برخی از اعضای شورای تامین استان مانند فرمانده قرارگاه انصار، فرمانده قرارگاه ثامنالائمه، مدیر کل اطلاعات استان، فرمانده فراجا استان، فرمانده قرارگاه شمال شرق نیروی زمینی ارتش، جانشین سپاه پاسداران استان، فرمانده مرزبانی خراسان رضوی و آقای ظهوریان نماینده مردم مشهد در مجلس گزارشی از حوزه فعالیتها، مشکلات، چالشها، فرصتها و نکته نظرات خود بیان کردند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: اعضای کمیسیون نیز ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته برای تامین امنیت، نظرات و سوالات خود را مطرح کردند. این اعضا همچنین از تلاشهای شورای تامین خراسان رضوی به جهت تامین امنیت استان و شرق کشور به ویژه تامین امنیت حرم مطهر رضوی تقدیر و تشکر کردند.
وی افزود: حجم ناموفق بودن تهدیدات، نشان دهنده موفقیت شورای تامین استان در ایجاد امنیت است. اعضای کمیسیون آمادگی خود برای رفع مشکلات در حوزه تقنینی و نظارت به منظور ارتقا امنیت با اصلاح برخی قوانین در همین زمینه با هدف بازدارندگی جرایم را نیز اعلام کردند.
رضایی خاطرشان کرد: مطالبه کمیسیون امنیت ملی مجلس انسداد مرز در شرق کشور است لذا ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته بر تسریع و تکمیل انسداد مرزها تاکید شد.
این نماینده مردم در مجلس گفت: موضوع اتباع بیگانه از دیگر مسائل مطرح در این جلسه بود، این موضوع را در مجلس دوازدهم پیگیری خواهیم کرد و کمیسیون به زودی کمیتهای را به منظور بررسی مشکلات مرزی شرق کشور تشکیل خواهد داد. همچنین بر انتقال زندانها به خارج از شهرها در این جلسه تاکید شد.
وی در انتها خاطرنشان کرد: ما همچنین آمادگی خود را برای هوشمندسازی مرزها و تقویت بودجه دفاعی اعلام کردیم.
به گفته رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، مجلس یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون یورو برای تقویت بودجه دفاعی علاوه بر آنچه در سنوات گذشته مصوب شده، در بودجه سال ۱۴۰۳ تصویب کرده است لذا انتظار داریم در آینده شاخصهای امنیتی در کشور به ویژه در شرق کشور بهبود یابد.
دیدگاه بسته شده است.