نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش پایگاه خبری توسعه و اقتصاد پایدار ، یعقوبعلی نظری ضمن بازدید از پایگاه عملیات امداد و نجات جمعیت هلالاحمر خراسان رضوی در جمع اعضای هیات مدیره شورای معاونان، مدیران و امدادگران این جمعیت افزود: املاک و سرمایههای در اختیار دستگاه ها که گاهی بیش از سالها بدون استفاده است باید مورد استفاده قرار گیرد و نباید تعصبات تشکیلاتی در این خصوص وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: این راهکار موجب میشود تا املاک و تجهیزاتی که گاهی بیش از ۲۰ سال مورد استفاده دستگاه ها قرار نگرفته است ، در روند مولد سازی مورد استفاده بهینه قرار گیرد تا در نهایت بتواند بودجه مناسبی برای انجام سایر نیازهای دستگاهها فراهم کند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به این که هم اکنون در آغاز زمستان و شکل گیری حوادث جاده ای و سیل هستیم و لازم است آمادگی لازم برای مواجهه لازم با شرایط فصلی وجود داشته باشد گفت: هر چه قدر امکانات فراهم شود باز هم در زمان حوادث جوابگو نخواهد بود و سازمان هلال احمر باید قدرت جذب، شناسایی و به کار گیری امکانات مردمی و سازمانهای دولتی در بحران ها را داشته باشد.
نظری افزود: این شیوه برای دستگاه های خدمات رسان و هلال احمر با کمترین هزینه مقرون به صرفه خواهد بود ، زیرا در اختیار داشتن تجهیزات موجب افزایش هزینه نگهداری و استهلاک می شود، اما هلالاحمر می تواند با قدرت بسیج کنندگی از امکانات استفاده کند.
وی ادامه داد: گاهی امکانات و تجهیزات وجود دارد ولی در زمان بحران به خوبی از آن استفاده نمی شود، از سوی دیگر حفظ امکانات موجود نیز باید به گونه ای باشد که در زمان خدمت رسانی بتوان از توان آن استفاده کرد و این در حالی است که مداومت در آموزش از نکات مهمی است که منجر به ایجاد توان در داوطلبان هلال احمر میشود.
استاندار خراسان رضوی : استفاده از سرمایه های بدون استفاده در هلال احمر باید پیگیری شود
همچنین استاندار خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی داوطلب و روز جهانی معلولان در آیین رونمایی از ۲۰۰ دستگاه ویلچر بانک امانات پزشکی و اقلام اهدایی نذر آب ، حضور یافت و گفت: بانک امانات پزشکی چند سالی است که راه افتاده و تجهیزات پزشکی در این بانک، نگهداری میشود و در اختیار افرادی که امکان خرید ندارند به صورت امانت قرار میگیرد.
نظری افزود: مناسبت ها، تلنگری برای خدمات رسانی بیشتر و بهتر به جامعه معلولان است که با این فرصت، وظایف مرور شود و آنچه لازم است بار دیگر به روز رسانی شود.
در این بازدید دکتر محسن ذاکریان، مدیر عامل جمعیت سازمان هلال احمر استان خراسان رضوی گزارشی میدانی در خصوص امکانات و توانمندی های پایگاه عملیات امداد و نجات امداد جمعیت هلالاحمر خراسان رضوی ارائه کرد.
وی همچنین گفت : ما در استان خراسان رضوی ۲۸ پایگاه امداد جاده ای داریم و هنوز ۲۲ پایگاه دیگر مورد نیاز است .
عضو هیات مدیره جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به جایگاه هلال احمر گفت : جمعیت هلال احمر رتبه پنجم را در بین هلال احمرهای کشورهای عضو صلیب سرخ دارد.
وی همچنین بر ساخت مرکز بحران در شهرستانها و نیز ایجاد سایت اسکان اضطراری تاکید کرد و گفت : ایجاد سایت اسکان اضطراری برای مواقع بحران در شهرستانها یک ضرورت است./ انتهای پیام
دیدگاه بسته شده است.