بهبود کیفیت در حوزه سلامت بستری مناسب برای رسیدن به جامعه سالم

به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار ، رییس شورای مشارکتهای زنان مجمع خیرین سلامت گفت: سالانه بیش از ۳۰ برنامه سلامت محور ، با اهدافی همچون ارتقاء سطح فرهنگ سلامت و بهداشت جسم و روان جامعه و ارتقاء کیفیت زندگی در ابعاد مختلف را دنبال می کنیم. آرزو حیدریان با بیان اینکه شورای مشارکتهای زنان […]

به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار ، رییس شورای مشارکتهای زنان مجمع خیرین سلامت گفت: سالانه بیش از ۳۰ برنامه سلامت محور ، با اهدافی همچون ارتقاء سطح فرهنگ سلامت و بهداشت جسم و روان جامعه و ارتقاء کیفیت زندگی در ابعاد مختلف را دنبال می کنیم.
آرزو حیدریان با بیان اینکه شورای مشارکتهای زنان مجمع خیرین سلامت اهداف مشخص و از پیش تعیین شده ای دارند، تصریح کرد: حوزه فعالیتهای این شورا در راستای سیاستگذاری های مجمع خیرین سلامت کشور می باشد و عمده هدف ما تغییر نگرش خیرین و جلب مشارکت آنان ، در حوزه های عمران سلامت، پژوهشی ، پیشگیرانه و تامین بهداشت جسم و روان جامعه می باشد .
وی با بیان اینکه برای خدمات بهداشتی ، درمانی و آموزشی درحوزه سلامت به زیر ساخت های مناسبی نیاز می باشد، گفت :در حوزه عمران سلامت با جلب مشارکت خیرین اقدام به انجام پروژه های عمرانی در حوزه سلامت از جمله ساخت پایگاه های اورژانسی ،ساخت مراکز جامع سلامت یا خانه های بهداشت و… صورت می پذیرد .
وی اضافه کرد: اصل مهم و نخست و راهبردی برای ما پیشگیری و آگاهی بخشی در این خصوص می باشد لذا این شورا در حوزه آموزش ، پژوهش و پیشگیری از بیماری ها با مشارکت خیرین در بر پایی همایش های سلامت محور جامعه فعال است و با طرح هر خیر حامی یک پژوهشگر امکان حمایت خیرین از پروژه های تحقیقاتی را فراهم می آورد.
آرزوحیدریان با اشاره به اینکه فرهنگ سازی و آموزش در کاهش معضلات حوزه سلامت نقش اساسی دارد و نقش عمده را مشارکت های مردمی بر عهده دارد، گفت: در حوزه حمایت از سمن های حوزه سلامت این شورا با تاسیس اولین سمن سرای کشور امکان همکاری مشترک سمن ها با یکدیگر را فراهم آورده تا با استفاده از فصل مشترک های یکدیگر بیشترین حمایت را داشته باشندو با برگزاری برنامه های مشترک سلامت محور میزان بهره وری خود را افزایش دهند .
وی با اشاره به فعالیتهای حوزه سلامت روان این شورا اظهار کرد: در این خصوص با برپایی طرح های مختلف در خصوص افزایش نشاط اجتماعی و امید به زندگی خصوصا در رابطه با بانوان دارای بیماری خاص، کودکان با نیازهای ویژه و دختران خوابگاههای دانشجویی و دانش آموزی در سطح استان و بانوان هنرمند سرپرست خانوار که ناچار به نگهداری از طفل بیمار خود نیز هستند با برپایی طرح های زنان، اشتغال ، سلامت یا زیارت، نشاط، سلامت از این گروهها حمایتهای مختلف و آموزشهای سلامت محور انجام می شود .
حیدریان افزود: همچنین خیرین عضو این شورا در زمانهای بحران جامعه به عنوان اولین گروههای امداد رسان در صحنه حاضر می شوند و در هنگامه ظهور کووید ۱۹ نیز ، این شورا با راه اندازی پویش #نهبهکرونا فعال شد و سپس ذیل ستاد کرونای استان با همکاری معاونت غذا و دارو و دانشگاه دارو سازی در تولید و اهدا مواد ضد عفونی کننده در استان پیشقدم شد .
رییس شورای مشارکتهای زنان مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی بیان کرد:
با هدف رفع کمبود ماسک و تامین نیازبهداشتی جامعه برای کنترل ویروس کرونا وکمک به شبکه سلامت کشور این شورا اقدام به راه اندازی کارگاههای تولید ماسک در مشهد و شهرستانهاومواد ضد عفونی کننده و پارچه و کش در سطح شهرستانها از جمله کلات،بردسکن،طرقبه و شاندیز، قوچان،خلیل آباد،تربت جام نموده است .
حیدریان خاطر نشان کرد: به دنبال شیوع ویروس کرونا علاوه بر آموزش های لازم به گروههای مختلف هدف ، تهیه و توزیع بسته های حمایتی و بهداشتی از دیگر برنامه های شورا در بحث مبارزه با کرونا بوده است و در حال حاضر برنامه ریزی جهت تهیه کیت های تشخیصی در اولویت برنامه های این شورا قراردارد و هموطنان عزیز در صورت تمایل به ملحق شدن به پویش #نهبهکرونا می توانند به شماره ۰۹۱۵۵۰۰۸۰۸۶ پیام داده و کمکهای خود را به شماره حساب ۰۱۱۴۲۰۱۴۲۰۰۰۲ بانک ملی بنام شورای مشارکتهای زنان مجمع خیرین سلامت خراسان رضوی واریز نمایند.
وی درپایان افزود: تلاش بر این است که بتوانیم در راستای پیشگیری از آسیب ها ، بیماریها و ارتقاء سطح سلامت شهروندان گام برداریم.