نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار؛ فیروز ابراهیمی اظهارداشت: حدود ۹۸ درصد اقتصاد استان در اختیار بخش خصوصی است و این همراهیها، تکلیف و وظیفه ما را مضاعف میکند که یکسری تعهداتی در قبال مردم کشورمان بیشتر و بهتر و به موقعتر انجام شود.
وی افزود: همچنین حدود ۷۰۰ واحد دارای پروانه در صنعت غذا در بخش واحد کارخانهای داریم و حدود یک هزار و ۵۰۰ تن واحدهای تولیدی در حوزهها دیگر مشغول به فعالیتند. این در حالیست که وزارت صنعت، معدن و تجارت دارای پروانههایی صنعتی و کارخانهای و همچنین پروانه صنفی تولیدی است که وزارت جهاد نیز متولی یک سری از آنهاست.
ابراهیمی اظهار داشت: این در حالیست که در آمار پنج ماهه اول سال، صادرات استان از سه قلم کالای اول صادراتی مان دو قلم آن مربوط به صنایع غذایی است که همواره این قاعده جاری بوده است.
وی یادآور شد: ظرفیت تولیدمان طی ۱۲ سال گذشته در کشور بالغ بر دو برابر شده است اما بطور قطع نه جمعیت ما دو برابر شده و نه قدرت خریدمان دو برابر افزایش یافته است. لذا بهترین راهکار در واقع تمرکز بر صادرات است.
رئیس خانه صمت استان خراسان رضوی تاکید کرد: اگر ما بتوانیم موضوع رفع تعهد ارزی را از دوش تولید برداریم بزرگترین خدمت را برای این بخش انجام دادهایم.
وی در ادامه با اشاره به بخش دیگر این نمایشگاه تصریح کرد: بخش دیگر این نمایشگاه بحث چاپ و بستهبندی است که به عنوان حلقه نهایی و بیرون رفتن محصول از کارخانجاتمان است.
ابراهیمی خاطر نشان ساخت: به نظر من در این نمایشگاه ما دو موضوع کلیدی داریم یک ضرورت و ظرفیت بیبدیلی است که صنعت غذایی ما دارد که یک ضرورت و دیگری نیاز مبرم به بحث بستهبندی است. زیرا دنیا بر روی بحث بستهبندی بسیار کارکرده است و از ما جلوتر میباشد.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به آن که طی ۸ سال گذشته در استان اتفاق خوبی در صنعت چاپ و بسته رخ داده است، بیان کرد: هنوز این نیاز حس می شود که در این زمینه تلاش بیشتری انجام شود.
وی تاکید کرد: بطور قطع ممزوج شدن این دو نمایشگاه می تواند ما را به این باور برساند که بستهبندی شیک و با کیفیت میتواند راز در حضور و ماندگاری ما در بازارهای صادراتیمان باشد.
دیدگاه بسته شده است.