نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار؛ معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور ضمن بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، گفت: امروز در نمایشگاه مشهد شاهد هستیم که هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت، رشد چشمگیری داشته است؛ به طوری که بسیاری از متقاضیان به دلیل کمبود فضا نتوانستند در این نمایشگاه شرکت کنند. این موضوع نشاندهنده امیدواری و پیشرفت کشور در این حوزه است.
وی درباره نقش خراسان رضوی در عرصههای علمی و تولیدی کشور گفت: در خراسان رضوی گزارشات بسیار خوبی از رشد علمی و تولیدی کشور دریافت شده است و این استان در بسیاری از بخشها نقشآفرینی میکند. امید داریم که با همدلی و همکاری در آینده، کشور پیشرفت بیشتری داشته باشد و به کمک جوانان و دانشجویان، آیندهای درخشان را رقم بزنیم.
احمد علی موهبتی با اشاره به اهمیت ثبت اختراعات مطرح کرد: برای ثبت اختراعات در داخل و خارج از کشور، مراحلی طی میشود. تمامی افراد ایرانی و غیرایرانی که اختراعی انجام میدهند، باید مراحل جهانی ثبت را طی کنند. در جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به تجربیات دانشگاهی، بستر مناسبی برای مخترعان فراهم است و هیچ تفاوتی بین مخترعان ایرانی و سایر کشورها وجود ندارد.
رونمایی از دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان
در ادامه این نمایشگاه رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: این نمایشگاه در فضایی به گستره پنج هزار مترمربع با حضور ۱۵۰ شرکت دانش بنیان و فناور در قالب ۵۰ غرفه گشایش یافته و بهترینهای شرکتهای دانش بنیان استان دستاوردهای خود را در این نمایشگاه عرضه کردهاند.
وی افزود: ۱۵۰ شرکت دانش بنیان از زیست بوم پژوهش و فناوری خراسان رضوی شامل دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، دستگاههای اجرایی، صنایع و استارتاپها انتخاب شدهاند، افزون بر این بخشی به ارائه دستاوردهای علمی دستگاههای اجرایی، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، دانشگاهها، پارکهای علم و فناوری و صنایع خلاق نیز اختصاص یافته است.
علی اسماعیلی گفت: در این نمایشگاه کمیتههای مختلف اجرایی، محتوایی، اطلاعرسانی، تشریفات و مدیریت فنی و خدماتی برنامه ریزی شده و در بخش محتوایی، فضاهای اختصاصی برای برگزاری رویدادها، نشستهای تخصصی و مشاوره در نظر گرفته شده، همچنین فضایی برای عرضه و تقاضای فناورانه در قالب فنبازار با همکاری شرکای صنعتی استان برنامهریزی شده و همچنین بیش از ۵۰ کارگاه آموزشی و نشست تخصصی در خلال روزهای نمایشگاه برگزار میشود.
وی ادامه داد: یکی از اهداف مهم نمایشگاه پژوهش و فناوری امسال، ترویج فرهنگ کارآفرینی از سطح خانوادهها و نسلهای پایینتر است و تلاش میشود تا ارتباط میان صنعت و دانشگاه تقویت شود و از ظرفیتهای قانونی مانند اعتبارات مالیاتی برای حمایت از طرحهای پژوهشی استفاده شود.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی درباره نقش نمایشگاه پژوهش و فناوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان عنوان کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی دستاوردهای پژوهشی و فناورانه استان خراسان رضوی به عموم مردم است و میتواند نقش مهمی در توسعه اقتصاد دانشبنیان و ترویج فرهنگ پژوهش و نوآوری در جامعه ایفا کند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از ویژگیهای بارز نمایشگاه امسال، رونمایی از آثار و دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان است، که از ۵۴ اثر ارسالی به دبیرخانه، ۱۸ اثر نهایی شده همزمان با برگزاری نمایشگاه رونمایی شد.
اسماعیلی افزود: بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان فرصتی برای همافزایی شرکتهای مرتبط با یکدیگر، معرفی ظرفیتهای موجود و ارتباط بیواسطه دستگاههای اجرایی با راهکارهای فناورانه است تا واسطهها حذف شوند و با خلق گردش مالی گسترده برای کسبوکارهای دانشبنیان، شبکه مسائل موجود نیز مورد بررسی قرار گیرد.
بیست و پنجمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی از شانزدهم لغایت هجدهم آذرماه در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۹ میزبان حضور بازدیدکنندگان است.
دیدگاه بسته شده است.