معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه پاسداران در مراسم گرامیداشت روز پرستار مطرح کرد:

نقش آفرینی ۱۰ هزار پرستار در بیمارستان های سپاه

سردار سعید بینات در همایش تجلیل از پرستاران سراسر کشور اظهار داشت: پرستاران به عنوان عناصر اصلی ارائه خدمات در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مهم‌ترین نقش را در التیام آلام بیماران عهده‌دار هستند؛ غریب ۱۰ هزار پرستار رسمی قراردادی با هویت‌های مختلف در مجموعه بزرگ سپاه نقش آفرینی می‌کنند.

به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار؛ جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تجلیل از پرستاران منتخب بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های سپاه در مشهد گفت: پاسداران و خانواده‌های آنان ۲۰ درصد از مراجعان به مراکز درمانی سپاه را تشکیل می‌دهند و نزدیک به ۲۷ درصد مراجعان سایر نیرو‌های مسلح هستند.

سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی افزود: در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های وابسته به سپاه به روی همه اقشار و نیرو‌های مسلح باز است ما به دنبال گسترش بیمارستان و درمانگاه‌های سپاه و خدمت بیشتر به مردم هستیم.

وی گفت: با اینکه بالاترین نوع خدمت، خدمت در شرایط اضطرار است، پرستاران از مصادیق این نوع خدمت هستند زیرا انسان‌ها را در شرایط سخت بیماری یاری می‌کنند.

سردار فدوی ادامه داد: امروز همچنین به مناسبت انتخاب بیمارستان امام حسین (ع) مشهد به عنوان بیمارستان برتر در زمینه انطباق امور پزشکی و اداری با امور شرعی، نشان انطباق به مسوولان این بیمارستان اهدا شد.

۲۴۷ بیمارستان سیار سپاه در کشور رایگان خدمات می‌دهند

همچنین معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تجلیل از پرستاران منتخب سپاه در گفت‌وگو با خبرنگاران در مشهد گفت: از سال ۱۳۹۰ تاکنون، دست کم چهار میلیون نفر در مسیر خدمات‌رسانی بیمارستان‌های سپاه قرار گرفته‌اند و ۳۰ هزار عمل جراحی نیز انجام شده است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان مهدوی افزود: قدرت تحرک این بیمارستان‌های سیار زیاد است و در هر شرایط و موقعیت که نیاز باشد با اعلام وزارت بهداشت منتقل می شود.

معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: در افق ۱۴۰۴ می‌خواهیم در امداد، بهداشت، درمان، انتقال و تأمین خدمات سلامت مجروحان و مصدومان و امدادرسانی برای حوادث غیر مترقبه در کوتاه‌ترین زمان به پیشرفت های زیادی دست یابیم.

سردار اخوان مهدوی ادامه داد: در این چشم‌انداز همچنین دستیابی به بالاترین توان و آمادگی رزمی در زمینه طب رزم و ایستادن در بالاترین رتبه در منطقه غرب آسیا و قرار گرفتن در بین پنج ارتش برتر جهان و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطابق با استانداردهای علمی همراه با پاسخگویی بالا پیش بینی شده است.

استفاده از هوش مصنوعی و هوشمندسازی بیمارستان ها

معاون بهداری نیروی رزمی سپاه افزود: همچنین برنامه‌های مختلفی در خصوص استفاده از هوش مصنوعی و هوشمندسازی خدمات در بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه در بخش‌هایی از جمله اتاق هوشمند، سیستم مدیریت دارویی هوشمند و پلتفرم تحلیل داده‌ها و جراحی های رباتیک در حال انجام است.

سردار اخوان گفت: تمرکز بر سلامت جمعیت از جمله پیشگیری از بیماری‌ها از طریق آموزش غربالگری و واکسیناسیون، بهبود سلامت عمومی از طریق برنامه‌های بهداشتی جامعه محور و توجه به سلامت روان به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از سلامت کلی از راهبردهای اصلی مدیریت در بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه است.

طرح انطباق در بیمارستان‌های نظامی باید اجرا شود

سردار سعید بینات در ادامه همایش تجلیل از پرستاران سراسر کشور اظهار داشت: پرستاران به عنوان عناصر اصلی ارائه خدمات در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مهم‌ترین نقش را در التیام آلام بیماران عهده‌دار هستند؛ غریب ۱۰ هزار پرستار رسمی قراردادی با هویت‌های مختلف در مجموعه بزرگ سپاه نقش آفرینی می‌کنند.

وی افزود: برگزاری این مراسم کشوری در بیمارستان امام حسین(ع) مشهد قدردانی از همکاران پزشک، پرستار، پیراپزشکی این بیمارستان است. بیمارستان امام حسین علیه السلام در مشهد افتخارات ارزنده‌ای را در نظام سلامت کشور و سپاه کسب کرده، در آخرین ارزش‌یابی و اعتبار بخشی بیمارستان‌های کشور که از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام شده این بیمارستان موفق شده جز ۳۰ بیمارستان نخست بیمارستان‌های کشور قرار گیرد.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه پاسداران گفت: از بین یک هزار و ۶۰ بیمارستان که در مجموعه نظام سلامت کشور وجود دارد ۳۰ بیمارستان نخست و ۸ مورد آن بیمارستان‌های عالی هستند و بیمارستان امام حسین علیه السلام در مشهد جز بیمارستان‌های برتر است.

سردار بیانات ادامه داد: این موفقیت حاصل یکپارچگی،‌ هم‌افزایی مدیریتی، ارائه خدمات مطابق با آخرین یافته‌های علمی، استانداردهای تخصصی، تلاش برای یک هدف بزرگ است که آن تکریم بیماران و ارتقای رضایت‌مندی آنان است.

وی بیان کرد: شاخص‌هایی که وزارت بهداشت در حوزه مطالبات در سطح بیمارستان‌های کشور مطرح می‌کند جز مطالبات نظام سلامت سپاه تلقی نمی‌شود، بیمارستان امام حسین (ع) به عنوان یک بیمارستان ماموریتی همانند سایر بیمارستان‌های سپاه باید مطالبات دیگری را که اختصاصی در حوزه ماموریتی است را مورد توجه ویژه قرار دهد؛ در نتیجه در کنار نظام اعتبار بخشی ملی، نظام اعتبار بخشی خاص نیروهای مسلح که طراحی شده است و دارای سه محور اصلی است مورد تأکید ویژه قرار دارد.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه پاسداران در خصوص سه محور اصلی ارائه شده عنوان کرد: در حوزه مدیریت بحران طب رزم توان آمادگی، پاسخگویی پذیرش بیماران مجروح به تعداد انبوه، حضور در نقطه‌ای که ارائه خدمت آن است، رضایت‌مندی تکریم بیماران نه بعنوان التزام اداری بلکه به عنوان یک نماد از نگرش ارایه خدمت به بیمار را برای خود فضیلت حساب می‌کند، محور سوم اجرای طرح انطباق امور پزشکی و پیراپزشکی با موازین شرع مقدس اسلام است سالهاست موضوع انطباق به عنوان قانون مصوب مجلس در کشور توسط هیئت اجرایی دولت ابلاغ شده است اما میزان تحقق آن با انتظار جامعه دینی ما فاصله دارد؛ بیمارستان‌ها باید در این مسیر حرکت کرده و عقب ماندگی‌ها را جبران کنند.

سردار بیانات افزود: بیمارستان امام حسین مشهد موفق شده در زمینه مدیریت بحران در حوزه انطباق با موازین شرع مقدس در مجموع بیمارستان‌های سپاه و دیگر بیمارستان‌های نظامی در کشور رتبه نخست را کسب کند، همه این افتخارات ماحصل تلاش جمعی همه پزشکان و پرستاران و کادر بیمارستان است.

وی خاطرنشان کرد: افتخارات هیچ گاه به معنای پایان راه نیست، کسب رتبه برتر بیمارستان‌های نظامی آغاز یک تعهد و پذیرش آن است و خود را متعهد می‌دانیم در مقابل مطالبات پاسخگو باشیم، متعهد می‌شویم تکریم بیماران برای اجرای آموزه‌های دینی در ارائه خدمات تخصصی را همواره پیشرفت بدانیم و این نظم اراده در مجموعه بهداری نیروی زمینی سپاه ادامه دارد و این انگیزه جهادی ادامه دارد تا این کار تکمیل و توسعه یابد.

بیمارستانی هوشمند در منطقه حاشیه شهر مشهد

مدیر بیمارستان امام حسین در پاسخ به خبرنگاران در خصوص وضعیت هوشمندسازی و استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در این مجموعه پاسخ گفت:بیمارستان امام حسین در یکی از نقاط محروم شهر مشهد قرار دارد که در حال ارائه خدمت به مردم می‌باشد.

وی افزود:خیلی خوشحال هستیم که سپاه توانسته در این نقطه و در این منطقه خدمت ارائه بدهد؛ هم به مجاورین و هم به زائرین حضرت رضا.

غلامرضا ابراهیم زاده گل ادامه داد: بیمارستان حسین از نظر برند اعتباربخشی، جزو ۳۰ بیمارستان برتر کشوری قرار دارد که در سطح کشور ۱۰۴۰ بیمارستان وجود دارد که در بحث برند اعتباربخشی توسط وزارتخانه ارزیابی می‌شوند.

وی افزود: ارائه خدمات هوشمند با توجه به رهبر انقلاب در منویات خود اشاره فرموده‌اند که ما باید در هوش مصنوعی گام برداریم، بیمارستان امام حسین نیز هوشمندسازی و زیرساخت‌های هوشمندسازی را فعال کرده است و این افتخار را داریم که یکی از بیمارستان‌های نخست و برتر را در این موضوع با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و عزیزان نخبه دانشگاه استان خراسان پیش می‌بریم.

مدیر بیمارستان امام حسین(ع) مشهد در ادامه اشاره کرد: در مبحث بهره‌وری و اقتصاد سلامت هم بحمدالله گام های بسیار خوبی را برداشتیم و توانستیم در این موضوع هم موفق و پیروز باشیم.