رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی بیان کرد:

استفاده از تکنولوژی های جدید، یک سوم از هزینه های ساخت و ساز را کاهش می‌دهد

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از تکنولوژی های جدید در صنعت ساختمانی در نهایت به نفع مردم است زیرا هزینه تمام شده ساختمان ساخته شده حدود یک سوم کاهش پیدا می‌کند و همچنین عمر این نوع ساختمان هم افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار؛ سید محمد سرگزی افزود: خوشبختانه امروزه فعالان ما در حوزه صنعت ساختمان با ارائه تکنولوژی‌های بسیار خوب در حوزه ساختمانی شرایط خوبی را فراهم کرده‌اند این درحالیست که ساختمانی با کیفیت وبا لحاظ شدن تمام استانداردهای روز دنیا ساخته می شود و از طرفی قیمت تمام شده ساختمان نیز پایین‌تر از میزان پیش بینی شده ساخته می شود.

سرگزی اظهار داشت: از طرف دیگر از آنجایی که در مجلس شورای اسلامی به ویژه در مجلس دوازدهم بحث قانون جهش تولید مسکن را داشتیم و تکلیف دولت برای ایجاد فضایی است که مسکن مردم تامین بشود و حتی برای آن تسهیلاتی ارائه شده است لذا به نظر می‌رسد که ما برای اینکه بتوانیم این تکنولوژی جدید ساختمانی را در کشور خودمان به نحوی رونق بدهیم برای حمایت از تولید کنندگان این چنینی باید حتی تسهیلات به این بخش را افزایش دهیم  تا جاذبه‌های این صنعت در بین مردم افزایش یابد.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آن که استفاده از تکنولوژی‌های نوین به نفع مردم است، تصریح کرد: از طرفی هزینه تمام شده ساختمان ساخته شده قریب به ۳۰ الی ۴۰ درصد کاهش پیدا می‌کند و همچنین عمر این ساختمان هم افزایش پیدا می‌کند لذا برای اینکه بتوانیم این کار را انجام بدهیم بطور قطع در مجلس این موضوع را دنبال خواهیم کرد که شرایط تشویقی برای این قشر از تولیدکنندگان بخصوص در ایام بودجه را پیشنهاد نمائیم.

وی با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی به موقع به مردم تاکید کرد: باید ضمن آگاهی بخشی و آموزش به مردم و استفاده از ظرفیت حوزه‌های رسانه‌ای مانند صدا و سیما و مطبوعات و شبکه‌های اجتماعی، برای مجاب کردن هموطنان درراستای استفاده از دانش و تکنولوژی های نوین در مباحث ساخت و ساز تلاش کرد.

سرگزی تاکید کرد: از طرفی بعضی مواقع‌ از الفاظ مدرن و سنتی که استفاده می‌کنیم برای مردم این شبهه به وجود می‌آید که شاید ما می‌خواهیم از سبک معماری سنتی ایرانی – اسلامی خارج شویم که اینگونه نیست‌ زیرا بحث ما استفاده از مصالح سنتی با تکنولوژی روز است.

وی یادآور شد: چیزی که در فضای عمومی جامعه می‌بینیم و علی رغم این که ما تکنولوژی خوبی در حوزه ساختمان داریم و اقدامات خیلی خوبی در این حوزه شده است اما چون به اطلاع مردم نرسیده است امروز در حوزه ساخت مسکن می‌بینیم همچنان مردم در همان مسیر قبلی خودشان اقدام می‌کنند و حتی مردم نمی‌دانند اگر از تکنولوژی نوین استفاده کنند، هزینه تمام شده ساختمان حدود یک سوم کاهش پیدا می‌کند.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آن که در این تکنولوژی عمر ساختمان افزایش پیدا می‌کند، توضیح داد: از طرف دیگر در این نوع ساخت و ساز با کاهش در مصرف انرژی مواجه‌ایم و این کاهش مصرف باعث کاهش در هزینه خانوار می‌شود واین ها همه نکات مثبت توجه به صنعتی سازی و نگاه علمی به حوزه ساخت مسکن است.

وی افزود: نکته‌ای که وجود دارد باید یک سری مشوق‌هایی را برای تولید کنندگان و صنعتگرانمان قرار دهیم که مردم علاقمند شوند تا در این حوزه ورود پیدا کنند. همچنین می توان تسهیلات ویژه تری برای مردم در صنعت ساخت پیش بینی کرد تا اگر از این تکنولوژی نوین استفاده نمایند میزان تسهیلات ارائه شده افزایش یابد.