اولین مناظره تلویزیونی ترامپ و بایدن

اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر آمریکا مابین دونالد ترامپ و جو بایدن امروز (سه‌شنبه) ساعت ۹ شب به وقت شرق آمریکا (۴:۳۰ بامداد چهارشنبه به وقت تهران) در اوهایو برگزار می‌شود. به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار و به نقل از روزنامه تلگراف ، این مناظره که اولین رو در رویی مستقیم تلویزیونی […]

اولین مناظره انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر آمریکا مابین دونالد ترامپ و جو بایدن امروز (سه‌شنبه) ساعت ۹ شب به وقت شرق آمریکا (۴:۳۰ بامداد چهارشنبه به وقت تهران) در اوهایو برگزار می‌شود.
به گزارش توسعه و اقتصاد پایدار و به نقل از روزنامه تلگراف ، این مناظره که اولین رو در رویی مستقیم تلویزیونی میان جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها و دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر خواهد بود، در دانشگاه “کیس وسترن پریزرو” کلیولند مرکز اوهایو و با میزبانی “کریس والاس”، مجری شبکه فاکس‌نیوز برگزار می‌شود.
موضوعات مطرح در مناظره امروز، قاضی دیوان عالی، کرونا ویروس، اقتصاد، نژاد و خشونت در شهرهای آمریکا، پیشینه دو نامزد و نحوه برگزاری انتخابات و انسجام و اعتماد به آن است.
دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در مجموع سه مناظره تلویزیونی خواهند داشت که مناظره امروز اولین مورد آن است.
لغزش هر کدام از دو نامزد در برابر دوربین‌های تلویزیونی می‌تواند موقعیت دیگری را تقویت کند. هرچند بسیاری از رای دهندگان به تماشای کل این مناظره خواهند نشست اما لحظه ای خاص از این دوئل رسانه‌ای می‌تواند کل لحظات دیگر آن را تحت‌الشعاع قرار دهد.
در دورانی که رای دهندگان آمریکایی عضو شبکه‌های اجتماعی هستند و با تلفن‌های همراه خود کارزار انتخاباتی را دنبال می‌کنند، تنها یک ویدئوی چند ثانیه‌ای از مناظره پیش رو می‌تواند به سرعت در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گیرد. این ویدئوی چند ثانیه‌ای همچنین می‌تواند برای بسیاری از کسانی که مناظره را تماشا نکرده‌اند تعیین کننده برنده مناظره باشد. به همین دلیل هر دو نامزد در حالی بر روی صحنه مناظره خواهند رفت که برای درخشش خود در لحظاتی خاص از مناظره و یا لغزش رقیب در آن لحظات تلاش خواهند کرد.
مناظره‌های انتخاباتی امسال بیش از دوره‌های پیش برای نامزدها اهمیت دارد زیرا شیوع ویروس کرونا به شدت کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰ در آمریکا را تحت تاثیر قرار داد و نامزدها بسیار کمتر از معمول به ایالت‌های کلیدی سفر کردند. این امر بر اهمیت سه مناظره انتخاباتی افزوده است زیرا هر دو نامزد فرصتی طلایی در اختیار دارند تا با رای دهندگان در ایالت‌های کلیدی سخن بگویند.